010 4216 081

Aurinkosähköjärjestelmien myynti ja asennus Uudenmaan alueella.

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Meiltä saat aurinkosähköjärjestelmien asennukset turvallisesti, nopeasti ja ammattitaidolla.

Aurinkosähkö on luonnon omaa, uusiutuvaa energiaa. Aurinkosähköjärjestelmällä tuotat auringon valosta energiaa ilmaiseksi kiinteistösi sähkö- ja lämmitystarpeisiin.

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi sillä se maksaa itsensä takaisin noin 15 vuodessa. Suomen oloihin sopiviksi testatut aurinkopaneelit antavat mielenrauhaa myös takuun puolesta – meiltä saat järjestelmälle markkinoiden pisimmät valmistajien takuut: 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu ja 12 vuoden tuotetakuu.

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät mm. seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo, Siuntio, Järvenpää, Tuusula, Kerava ja Nurmijärvi.

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄN ASENNUS

Asennamme aurinkosähköjärjestelmät Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä koko Uudenmaan alueella. Saat asennuksen täysin Avaimet käteen -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Asennus pitää sisällään mm.

  • aurinkopaneelien ja kiinnitystelineiden asennukset
  • sähkökaapeleiden vedot
  • turvakytkimen asennuksen
  • invertterin asennuksen ja testauksen

Jotta aurinkosähköjärjestelmä saadaan mitoitettua oikein kiinteistösi tarpeisiin, tulee ensin kartoittaa kiinteistön sähkö- ja lämmitysjärjestelmät.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen niin olemme sinuun yhteydessä!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

TILAA HUOLTO TAI PYYDÄ TARJOUS

Olemme Turvallisuus- ja Kemikaalivirasto Tukesin valtuuttama sähkö- ja kylmäalan huolto- ja asennusliike. Asennamme, huollamme ja korjaamme ilmalämpöpumput sekä aurinkosähköjärjestelmät Uudenmaan alueella. Palvelemme pääasiallisesti seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Sipoo, Siuntio, Järvenpää, Tuusula, Kerava ja Nurmijärvi.

Uudenmaan Sähköcenter

Puh. 010 4216 083

info(a)uudenmaansahkocenter.fi

Y-tunnus 1733899-9

 

Myynti
010 4216 081
myynti(a)uudenmaansahkocenter.fi

Huolto, varaosat
010 4216 082
huolto(a)uudenmaansahkocenter.fi